donderdag 6 november 2008

Antwerpen: een stad om te bezoeken

Antwerpen, wereldstad aan de schelde


grotemarkt


weekendje Antwerpen, wereldstad aan de schelde


De diamant, mode en Rubens; de drie belangrijkste dingen waar Antwerpen bekend om staat. Maar niet te versmaden zijn de talloze winkelstraten, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het bruisende uitgaansleven. Antwerpen is bovenal een levendige stad waar alles te beleven valt voor zowel de shopfreaks als cultuurliefhebbers aan hun trekken komen.


Op deze blog vindt u een overzicht van Antwerpen en de bezienwaardigheden en attracties, maar ook waar u in Antwerpen kan overnachten,


Een citytrip naar Antwerpen is zeker de moeite waard, het historische centrum bruist dag en nacht van de activiteiten


Antwerpen: diamantstad bij uitstekdiamantmuseum


Het Diamantmuseum, gelegen in het hart van Antwerpen, ontdek je alle mogelijke informatie over diamant.
Diamant is een magisch woord, dat beelden oproept van rijkdom en macht, van onoverwinnelijkheid en kracht. Maar tegelijk ook van schoonheid en liefde.
Antwerpen en diamant zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Diamanten uit alle mijnen ter wereld worden er bewerkt, geslepen, en verhandelt.


Koningin Astridplein 19-23
T 03 202 48 90
www.diamantmuseum.be


Hotels in Antwerpen:


Hyllit Hotel


Op slechts 100m. van het Diamantmuseum vindt u een prachtplaats om te overnachten in Antwerpen. Het Hyllit Hotel Antwerpen is gelegen op de winkelstraat " De Keyserlei" midden in de stadskern van Antwerpen.


Hotel Colombus


Dit 3-sterren Hotel Colombus bevat 32 moderne hotelkamers, zwembad en fitness en heeft een " Art Nouveau" ontbijtzaal waar u van een uitgebreid ontbijtbuffet kan genieten voor een goede start van de dag.


Antwerp Diamond Hotel


Het Antwerp Diamond Hotel is gelegen op de Belgiƫlei, op 10 minuten wandelen bent u bij het Centraal Staion en op 20 minuten in de oude stad. Dit hotel in Antwerpen biedt ruime kamers voorzien van alle moderne comfort.


Ga naar BoekUwHotel.be voor de beste toeristische info en profiteer van de allerlaatste last minute hotel deals!

Geen opmerkingen: